ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ EXPOTROF

2020-01-27

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά, η ετήσια έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων EXPOTROF, η οποία έλαβε χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo, στο Μαρούσι, από 24 έως 26 Ιανουαρίου 2020. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συμμετείχαν φιλοξενώντας παραγωγούς από όλα τα Ιόνια Νησιά.

Την Έκθεση άνοιξε ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιώργος Πατούλης, ενώ, χαιρετισμό απηύθυνε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κα Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου. Στην επίσημη τελετή έναρξης παρευρέθηκε κατόπιν προσκλήσεως και το Διοικητικό Συμβούλιο της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας.

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης και Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κο Ν. Μουζακίτη, τον εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας κο Σπ. Μήλιο, και το Διοικητικό Συμβούλιο της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, επισκέφθηκαν το περίπτερο Ιονίων Νήσων, όπου συνομίλησαν με τους εκπροσώπους των νησιών μας, τους οποίους και συνεχάρησαν για την άρτια παρουσίαση των προϊόντων της Ιόνιας Γης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας ευχαριστεί θερμά όλους τους παραγωγούς μας για την ευγενική φιλοξενία τους και τους υπόσχεται την αμέριστη υποστήριξή της, στην όποια προσπάθεια γίνεται για την ανάδειξη των παραδοσιακών μας προϊόντων.

                 Η Πρόεδρος                                              Η Γενική Γραμματέας


         Γρηγορίου Αικατερίνη                        Σαρακίνη - Μεντζελοπούλου Στυλιανή