ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


ΠΡΟΣ: Κ. Νικόλαο Μουζακίτη, Πρόεδρο του Π.Σ. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΗΛ.: 2661362302 EMAIL: proedros_ps@pin.gov.gr και δια του προεδρείου προς όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους με την αίτηση να εκφωνηθεί το παρόν στην συνεδρίαση του ΠΣ της 19 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:00 που θα γίνει στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας που προέκυψε από την 5η τακτική Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες της Συνομοσπονδίας, συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών, η Επτανησιακή Συνομοσπονδία, πραγματοποίησε τη δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση ενταγμένη στην επέτειο συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την Εθνεγερσία του 1821, υπό την αιγίδα της επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Στον εξαιρετικής αισθητικής αύλειο χώρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου στην Αθήνα, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, έλαβε χώρα τιμητική εκδήλωση μνήμης, αφιερωμένη στο έργο και την προσφορά στην Ελληνική Επανάσταση του 1821, του Εθνικού Ποιητή της Ελλάδας, Διονυσίου Σολωμού.

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία, εκφράζοντας την παροικία των Επτανησίων Αθήνας, συμπαρίσταται στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας των νησιών του Ιονίου, Λευκάδας, Κεφαλονιάς ,Ιθάκης και Ζακύνθου ,οι οποίοι επλήγησαν από το ακραίο καιρικό φαινόμενο.


Διάφορα....