Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»

2019-03-15

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» 

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία παρευρέθηκε την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στη συναυλία της Φιλαρμονικής Ένωσης Κέρκυρας «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής μάγεψαν όλους τους παρευρισκομένους θεατές και καταχειροκροτήθηκαν. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Ένωσης τίμησαν τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο για την προσφορά του στην προβολή της Επτανησιακής Μουσικής με τη διοργάνωση δύο συναυλιών στο Μέγαρο Μουσικής, το 2018 με τέσσερις Επτανησιακές Χορωδίες και την παρούσα συναυλία το 2019.

Τη συναυλία παρακολούθησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Φώτης Κουβέλης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας, η βουλευτής Κέρκυρας Φωτεινή Βάκη, η πρώην υφυπουργός Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδροι και Μέλη Συλλόγων και Σωματείων από τα Νησιά μας.

Την Επτανησιακή Συνομοσπονδία εκπροσώπησαν η Πρόεδρος κ. Βάσω Σαμίου Φλωροπούλου, οι Αντιπρόεδροι κ. Γιάννης Σωτήρχος και κ. Κατερίνα Γρηγορίου, η Γενική Γραμματέας κ. Άννα Αλεξανδράτου-Δελλαπόρτα, η Αναπληρώτρια Γραμματέας κ. Μαρία Καλλιγέρου και ο πρώην Πρόεδρος του 2018 και Πρόεδρος της ΟΣΚΑ κ. Γιάννης Παργινός.

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία συγχαίρει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τη διοργάνωση της συναυλίας, την προώθηση και ανάδειξη του Επτανησιακού Πολιτισμού και της Επτανησιακής Μουσικής, τα οποία αποτελούν έναν από τους βασικούς σκοπούς της.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΜΙΟΥ - ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ - ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ