Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΗN «FOODEXPO 2019»

2019-03-22

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία παρευρέθηκε στη «FOODEXPO 2019», τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, τροφίμων και ποτών, στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η Έκθεση διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITANEXPO ΑΤΤΙΚΗΣ από 16 έως 18 Μαρτίου 2019 και φιλοξένησε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και από τα νησιά μας,που συμμετείχαν μέσω της πρόσκλησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Μέλη του Δ. Σ. της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας επισκεφτήκαμε το Περίπτερο της Π.Ι.Ν, όπου μας υποδέχτηκανο Διευθυντής Γραφείου του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γεράσιμος Παναγιωτάτος - Τζάκης και οι παραγωγοί των νησιών μας, με τους οποίους συνομιλήσαμε και τους συγχαρήκαμε για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους να γνωρίσουνκαι να γευτούν οι επισκέπτες της έκθεσης τα, εξαιρετικής ποιότητας, προϊόντα των νησιών μας.

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία συγχαίρει όλους τους παραγωγούς που συμμετείχαν στην έκθεση, ειδικά την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τους παραγωγούς από τα νησιά μας για τη σημαντική τους βοήθεια στην ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων και γενικά του τοπικού πλούτου της Ιόνιας Γης, σε εγχώριες και διεθνείς αγορές.

                       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΜΙΟΥ-ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ                  ΑΝΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ-ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ