Η ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

2020-02-04

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Η ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Σε εγκάρδιο κλίμα, παρουσία εκπροσώπων Ομοσπονδιών, Ενώσεων και Συνδέσμων Επτανησίων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας στην αίθουσα της Ένωσης των Απανταχού Ιθακησίων στην Αθήνα, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020.

Η εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας και Πρόεδρος της Ένωσης των Απανταχού Ιθακησίωνκα Γρηγορίου Αικατερίνη, η οποία εστίασε στη μακρόχρονη και αγαστή συνεργασία των Ιδρυτικών Σωματείων που έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία του Ανώτατου Οργάνου της Επτανήσου, τονίζοντας, ότι η μεγαλύτερη επιτυχία, είναι η ίση εκπροσώπηση των νησιών της, σε αυτό.

Εν συνεχεία, χαιρετισμό απηύθυναν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας: οι τέως Πρόεδροι κος Λογοθέτης Θεοφύλακτος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων & κα Σαμίου - Φλωροπούλου Βασιλική Πρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών, η Γεν. Γραμματέας κα Σαρακίνη - Μεντζελοπούλου Στυλιανή Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ζακυνθίων Αθήνας «Ο Άγιος Διονύσιος», ο Ταμίας κος Μαντζαβίνος Γεράσιμος Αντιπρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Παξίων «Ο Άγιος Χαράλαμπος», ο Αν. Γραμματέας κος Σωτήρχος Ιωάννης Αντιπρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών, ο Αν. Ταμίας κος Κοντογεώργης Χαράλαμπος Β΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων, και τα μέλη Δ.Σ., κα Αλεξανδράτου - Δελλαπόρτα Άννα Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Φαρακλάδων «Η Εύγερος» Κεφαλλονιάς, κος Χειρδάρης Σπυρίδων Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής «Ιωάννης Καποδίστριας», Κονιδάρη Ελπίδα - Ταμίας της Ένωσης των Απανταχού Ιθακησίων, Κοσμάτου Βαρβάρα, μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Φαρακλάδων «Η Εύγερος» Κεφαλλονιάς.

Ευχές για τη νέα χρονιά, απηύθυνε από το βήμα και ο κος Παναγής Λυκούδης, Ιδρυτικό Μέλος της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, - Γ. Γραμματέας του Συλλόγου των Απανταχού Φαρακλάδων «Η Εύγερος» Κεφαλλονιάς, και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι Επτανησιακών Σωματείων που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Το τυχερό φλουρί έπεσε στην Ένωση Απανταχού Παξίων δια του εκπροσώπου της, κου Μαντζαβίνου Γεράσιμου, ο οποίος παρέλαβε από την Πρόεδρο ως αναμνηστικό δώρο το Λεύκωμα, «Ιόνια Νησιά Άνωθεν», του Φωτογράφου Γιάννη Γιαννέλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν και εύχεται στους απανταχού Επτανήσιους ευτυχές και δημιουργικό το 2020.

         Η Πρόεδρος                                                         Η Γενική Γραμματέας


Γρηγορίου Αικατερίνη                             Σαρακίνη - Μεντζελοπούλου Στυλιανή