Συνάντηση Επτανησιακής Συνομοσπονδίας με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

2020-07-03

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Επιτροπής διοργάνωσης των Επετειακών εκδηλώσεων για τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, «Ελλάδα 2021» και εκπροσώπων της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 και ώρα 10η πρωινή, στον Πύργο των Αθηνών στα γραφεία Διοίκησης της Επιτροπής, ο πρώτος τη τάξη μετά την Πρόεδρο κυρία Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας κύριος Αθανάσιος Κανταρτζής, υποδέχθηκε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, κυρία Γρηγορίου Αικατερίνη - Πρόεδρο, κύριο Παργινό Ιωάννη - Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και τους τέως Προέδρους της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, κυρίους Λογοθέτη Θεοφύλακτο και Κονιτόπουλο Διονύσιο.

Η συνάντηση ξεκίνησε με σύντομη παρουσίαση της πορείας και του έργου της Συνομοσπονδίας. Στη συνέχεια, κατατέθηκε πρόταση προς την Επιτροπή συνδιοργάνωσης Επετειακής εκδήλωσης για το έτος 2021. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση, κατά την οποία αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν το πεδίο δράσης της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας. Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε και από τις δύο πλευρές, εποικοδομητική και ουσιαστική, ενώ υπήρξε δέσμευση για επόμενη, εντός σύντομου διαστήματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                  Η Γ. Γραμματέας