2021-11-29

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ:

Ομοσπονδία Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων

Ομοσπονδία Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής Ιωάννης Καποδίστριας

Ένωση των Απανταχού Ιθακησίων

Ένωση Απανταχού Παξίων Ο Άγιος Χαράλαμπος

Ένωση Ζακυνθίων Αθήνας Ο Άγιος Διονύσιος

Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών

Σύλλογος Απανταχού Φαρακλάδων Η Εύγερος Κεφαλονιάς

ΘΕΜΑ: ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας σας καλεί στην Ε΄ Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 10.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κυθηρίων στο κτήριο του Τριφυλλείου Ιδρύματος, που βρίσκεται επί της οδού Θεμιστοκλέους αρ. 5 στην Αθήνα, στον 7ο όροφο.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

• ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
  • ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.
  • ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
  • ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
  • ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
  • ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΤΟΥΣ 2022.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:

Α. ΕΩΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, τα Σωματεία μέλη της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, πρέπει να καταθέσουν απόφαση των Δ.Σ. με τη λίστα των αντιπροσώπων τους στη Γενική Συνέλευση, οι οποίοι είναι για κάθε νησί, επτά τακτικά + ένας αναπληρωματικό και η θητεία τους θα είναι διετής.Από τη λίστα των αντιπροσώπων της Γενικής Συνέλευσης, τα Σωματεία θα πρέπει να προτείνουν μέλη για τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή για το 2022 τα οποία θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο.

Β. ΕΩΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, τα Σωματεία μέλη της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, πρέπει να καταθέσουν λίστα υποψηφίων για το νέο Δ.Σ. οι οποίοι θα πρέπει να είναι τρεις + ένας αναπληρωματικός. Εξαιρείται η Ένωση Απανταχού Παξίων που πρέπει να καταθέσει πέντε υποψήφιους + δύο αναπληρωματικούς γιατί θα εκπροσωπηθεί στο νέο Δ.Σ. με τρία μέλη βάση καταστατικού.

Γ. Η πρώτη ημερομηνία έχει οριστεί η 12η Δεκεμβρίου, ώστε στις 19 Δεκεμβρίου να υπάρχει απαρτία με τους παρόντες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιδείξουν στην είσοδο, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, ή rapid test αρνητικό για covid - 19.

Δ. Έχει σταλεί αίτημα προς το Τριφύλλειο για παραχώρηση της αίθουσας. Σε περίπτωση αδυναμίας παραχώρησης, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ένωσης των Απανταχού Ιθακησίων την ίδια ημέρα και ώρα, στην διεύθυνση Θεμιστοκλέους 4 (έναντι Τριφυλλείου) Στοά Μεγάρου Θεμιστοκλέους, 5ος όροφος. Θα ενημερωθείτε εγκαίρως για την ακριβή τοποθεσία με σχετικό email.

Εκ του Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                   Η Γενική Γραμματέας

Γρηγορίου Αικατερίνη                            Σαρακίνη -Μεντζελοπούλου Στυλιανή