ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Το Δ.Σ της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, μετά την αναγγελία του θανάτου του επίτιμου Προέδρου του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΥΔΗ, αποφάσισε:

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Επιτροπής διοργάνωσης των Επετειακών εκδηλώσεων για τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, «Ελλάδα 2021» και εκπροσώπων της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά, η ετήσια έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων EXPOTROF, η οποία έλαβε χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo, στο Μαρούσι, από 24 έως 26 Ιανουαρίου 2020. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συμμετείχαν φιλοξενώντας παραγωγούς από όλα τα Ιόνια Νησιά.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2019 και σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού της, η Επτανησιακή Συνομοσπονδία, συνήλθε σε ετήσια Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση, όπου, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών ανάγνωσης και έγκρισης Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού προηγούμενης χρήσης, προχώρησε στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για...

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία στις 4 Δεκεμβρίου 2019 διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, τιμητική εκδήλωση για τους Γεώργιο Καρύδη, Επίτιμο Πρόεδρο του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών, Αντώνιο Κάγκα, τ. Πρόεδρο Απανταχού Παξίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και Παναγή Λυκούδη, τ. Πρόεδρο Συλλόγου Απανταχού Φαρακλάδων «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» Κεφαλλονιάς, οι οποίοι με τις ενέργειες...


Διάφορα....